-->

Forsatsvinduer​ fremstilles på mål

​Forsatsvinduer fremstilles på mål til private og erhverv. Forsatsvinduer isolerer effektivt mod både lyd og varme. Desuden må forsatsvinduer sættes op i fredede og bevaringsværdige bygninger.


​Vi tilbyder både at tegne, fremstille, levere og montere dit nye forsatsvinduer. HUSK at du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen. Få mere info om dette ved at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Teknisk Fakta om forsatsvinduer

Et forsatsvindue er en forramme (tynd karm) med en oplukkelig ramme med indnotet tætningsliste. Iboringshængsler samt fjerdrevrider. A-profil for enkelglas -almue for termo. Vinduet fastholdes i lukket position med vridere hvortil der er monteret en slidkrampe på rammen. Vinduet er hængslet med iboringshængsler.

Et forsatsvindue forhindrer kuldestråling fra det eksisterende vindue, og holder bedre på varmen. Forsatsramme vinduet er dog et tilvalg til enten et eksisterende vindue, eller til et nyt vindue. Dette vindue anvendes typisk til lejligheder, villaer fra 20-30’erne, store gårde samt murermester villaer.

Se vores standard typer herunder.

Få et uforpligtende tilbud med en pris på forsatsvinduer

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af et nyt forsatsvindue er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller sende os en mail.​ Så tegner og fremstiller vi det gerne.

​Forsatsvindue FORDV112

Forsatsvindue FORDV212​

Forsatsvindue FORFRB1​

Forsatsvindue FORFRB2​

Forsatsvindue FORFRB4​

Forsatsvindue FORSV111​

Forsatsvindue FORSV211​

Forsatsvindue FORSV311​

Forsatsvindue FORSV312​

FÅ ET UFORPLIGTENDE
​TILBUD HER!

Udfyld formularen herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 

(Udfyld gerne med type nr. samt antal)

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

LB - Døre og Vinduer ApS

Saksholmvej 26, Leestrup

4733 Tappernøje

Telefon: 56 72 56 14

E-mail: .post@lassebach.dk 

CVR: 26915201

LB - Døre og Vinduer ApS
Saksholmvej 26, Leestrup
4733 Tappernøje