Hos LB Plankeborde har du mulighed for selv at designe dine møbler. Du sammensætter selv materiale, mål, bordplade, understel mm. Vi arbejder især med eg, elm, valnød, ask og douglas. Kontakt os hvis du ønsker andre træsorter. Desuden laver vi gerne understel af stål, og det kan også være træ eller en kombination af træ og stål.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af nyt plankebord, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller udfylde kontaktformularen her på siden.​ Så tegner og fremstiller vi det gerne.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Gina Neitrup12. november 2017

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Louise Saksenborg18. april 2017

Kontakt os