Forsatsvinduer blev oprindeligt brugt til at varmeisolerer de eksisterende vinduer. I dag har man dog også muligheden for at benytte særligt lydisolerende glas, som også virker støjdæmpende. Prisforskellen er ikke stor. Prismæssigt er vi altid konkurrencedygtige, og vores normalpriser er typisk 10% billigere end andre leverandører.

Forsatsvinduer kan altså både hjælpe med at dæmpe støj samt give et bedre indeklima, hvilket nedsætter varmeregningen.

Forsatsvinduer sættes op typisk op i fredede og bevaringsværdige bygninger, men er også blevet mere og mere udbredt i etageejendomme i København. Det skyldes bl.a. den varme og lydisolerende effekt.

Vi tilbyder både at tegne, fremstille, levere og montere dine nye forsatsvinduer.

DERFOR BØR DU VÆLGE FORSATSVINDUER

  • Dæmper støj udefra

  • Hold bedre på varmen

  • Få et bedre indeklima

  • Billigere end at udskifte hele vinduet

TEKNISK FAKTA OM FORSATSVINDUER

Et forsatsvindue er en forramme (tynd karm) med en oplukkelig ramme med indnotet tætningsliste. A-profil for enkelglas -almue for termo. Vinduet fastholdes i lukket position med vridere hvortil der er monteret en slidkrampe på rammen. Vinduet er hængslet med iboringshængsler.

Et forsatsvindue forhindrer kuldestråling fra det eksisterende vindue, og holder bedre på varmen. Forsatsvinduet er dog et tilvalg til enten et eksisterende vindue, eller til et nyt vindue. Dette vindue anvendes typisk til lejligheder, villaer fra 20-30’erne, store gårde samt murermester villaer.

Se et udpluk af de forsatsvinduer, som vi har fremstillet her:

Hvis du ønsker at sætte dit helt eget præg, tilbyder vi at levere alle vores elementer umalet. På denne måde kan du selv vælge farve til materialet, og kan på den måde sætte dit helt eget præg, så det passer præcis til din bolig. Vi tilbyder gerne at byde ind med forslag og vejledning til valg af farver.

Hvis du ønsker at elementerne leveres umalet, bedes du specificere dette, når du kontakter os med dine ønsker og behov.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD MED EN PRIS PÅ FORSATSVINDUER

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af nye forsatsvinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så tegner og fremstiller vi det gerne.

Du vælger selv om du vil montere dine forsatsvinduer selv eller om vi skal montere dem for dig.

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.
HUSK venligst at udfylde de ønskede mål

Håndværker garanti

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

fem stjernet anmeldelse

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Avatar placeholder dame

anmeldelse med fem stjerner af LB døre og vinduer

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Avatar placeholder dame