LYDISOLERENDE FORSATSVINDUER

Forsatsvinduer i høj kvalitet, som hjælper med at lydisolere.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bliver du generet af støj og larm?

Forsatsvinduer kan fungerer som en lydisolerende løsning, da forsatsrammen hjælper med at afskære for den støj og larm som kommer udefra. De kan også bruges som støjdæmpning ved nye termoglas vinduer.

Lydisolerende forsatsvinduer fungerer ved at skabe en lufttæt forsegling mellem det eksisterende vindue og det nye vindue. Dette forhindrer lyd i at trænge ind i rummet, og giver dig dermed mere fredelige og stille omgivelser. Det betyder også, at du kan have vinduer åbne uden at blive generet af støj udefra.

Det er vigtigt at du bliver glad for det arbejde, vi udfører. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning. Kontakt os allerede i dag.

Få en behagelig atmosfære

Hvis du ønsker mere fred og ro, mere energieffektivitet og en mere behagelig atmosfære i dit hjem, så er lydisolerende forsatsvinduer den rette investering for dig. Udfyld vores formular her på siden og få et uforpligtende tilbud på forsatsvinduer.

Kom støjen til livs

Ødelagt nattesøvn pga. larm er usundt. Forskere mener tallet i Europa er langt over 10.000 årligt der dør pga. generne fra larm. Samtidig med støjisolering kan lydisolerende forsatsvinduer varmeisolere og dermed mindske varmeregningen. 

Lydisolerende forsatsvinduer kan installeres på alle slags vinduer og kan tilpasses til dine individuelle behov og præferencer. De kan også være en økonomisk og mere praktisk løsning end at udskifte hele dit eksisterende vinduessystem.

Få et uforpligtende tilbud på støjreducerende vinduer

Ønsker du at komme støj og larm i hjemmet til livs, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har stor erfaring i produktion og montering af lydisolerende vinduer, hvilket er din garanti for et godt resultat. Du kan kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller ved at sende os en e-mail på post@lassebach.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?