Design selv dine nye udendørs og indendørs træmøbler

Hos LB Plankeborde har du mulighed for selv at designe dine møbler.

Dit eget plankebord

Hos LB Plankeborde har du mulighed for selv at designe dine møbler. Du sammensætter selv materiale, mål, bordplade, understel mm. Vi arbejder især med eg, elm, valnød, ask og douglas. Kontakt os hvis du ønsker andre træsorter. Desuden laver vi gerne understel af stål, og det kan også være træ eller en kombination af træ og stål.

Kontakt os ved spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller sende en e-mail til post@lassebach.dk, hvis du vil have en snak om dine ønsker til dit plankebord.

Sådan fungerer det

  • Udfyld formularen med dine ønsker

  • Vi beregner et skræddersyet tilbud

  • Du modtager et tilbud på mail

Design plankebord

Udfyld alle felter med stjerner (*) for at indsende formularen.

Sammensæt selv bordplader med understel

​Vi har samlet forskellige former for bordplader og understel her på siden. Du kan sammensætte disse på utallige måder, men du kan også bruge det som inspiration. Det kan være, at du er glad for designet på en bordplade her på siden, men ønsker en anden træsort eller en anden overfladebehandling. Du kan også selv medtage det ønskede træ, eller måske har du allerede en bordplade, som skal have nyt understel, eller måske har du et understel, hvor bordpladen skal udskiftes.

Du kan også vælge træ blandt vores mange træstammer på vores eget savværk. Vi har altid masser træ på lager, som har ligget til tørre i mange år. Det betyder, at træet er klar til brug. Vi benytter ovntørret træ til indendørs brug, og vi bruger lufttørret træ til havemøbler og lignende udenfor. Vi råder og vejleder gerne om design samt valg af træsorter og overfladebehandling.

Få inspiration

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?