LB Plankeborde

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt plankeborde. Vi tilbyder både specialbyggede og færdig designede borde.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Andre møbler samt genopfriskning af møbler

Hos LB Plankeborde fremstiller vi også andre træmøbler end træborde. Det kan være alle former for møbler i for eksempel eg, elm, valnød, ask eller douglas. Stel kan endvidere fremstilles af stål. Derudover genopfrisker vi gamle møbler, så de bliver som nye igen.

Vi laver de fleste former for træmøbler

Vi kan næsten designe og fremstille alle slags træmøbler på vores savværk. Det kan blandt andet være hængebare, højborde, hylder og TV-borde, og de kan skræddersyes, så de bliver helt præcis, som I ønsker. Det kan være i design, størrelse og træsort samt overfladebehandling.

Du kan også selv bestemme materialerne, og du er velkommen til selv at vælge en træstamme, hvis du kommer forbi.

Vi har altid træ på lager, som er tørret gennem mange år, således træet er klar til brug. Vi anbefaler ovntørret træ til indendørs møbler og lufttørret træ til udendørs møbler.

Kontakt os for at drøfte jeres ønsker og behov

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis I har særlige ønsker til specialfremstillede møbler, eller hvis I har gamle møbler, som skal sættes i stand. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på istandsættelse eller nye møbler.

Du kan kontakte os på telefon 56 72 56 14 for at få en nærmere drøftelse. Eller du kan skrive til os på post@lassebach.dk.​

Alle priser er inkl moms, afhentet i vor produktion i Leestrup

Har du spørgsmål?