LB Plankeborde

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt plankeborde. Vi tilbyder både specialbyggede og færdig designede borde.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Haveborde specialfremstilles i mange træsorter

Hos LB Plankeborde laver vi specialfremstillede haveborde af træ såsom eg, elm, valnød, ask og douglas. Du kan vælge et bestillingsbord, som laves i forudbestemte mål, men du kan også få bordet fremstillet i specialmål.

Håndpluk selv træstammen til dit havebord

Alle vores haveborde bliver specialfremstillede, men de fleste vælger vores standardmål. Her på siden kan du se nogle af vores bestillingsborde, hvor vi har valgt træsorten.

Vi arbejder med alle slags træ såsom eg, elm, valnød, ask og douglas, men det kan også være en helt anden træsort, hvis du ønsker det. Du har endda mulighed for at besøge os på savværket for at se vores udvalg af træstammer. Dermed kan du selv håndplukke den træstamme og den træsort, som du ønsker til dit nye havebord.

Du kan også selv medbringe dit træ, som du har købt et andet sted, eller som måske kommer fra et træ, der har betydning for dig. Det kan være et træ fra dine forældres have, hvis det er egnet og tørret korrekt. Vi bruger ovntørret træ til indendørs borde og lufttørret træ til udendørs borde.​

Alle træborde er unikke, fordi der ikke findes to træer, som er ens. Derfor anbefaler vi, at folk kommer for at se på bordene og træsorterne.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt bord

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et nyt havebord. Du kan ringe på telefon 56 72 56 14, eller du kan skrive til os på post@lassebach.dk.

Har du spørgsmål?