Rustikke plankeborde produceres efter dine designønsker

LB Plankeborde fremstiller unikke og rustikke borde på eget snedkerværksted. Vi har kunder på hele Sjælland og du kan selv vælge om du vil hente bordet hos eller få det leveret efter aftale. Hvis du vil se bordene live er du velkommen i vores showroom i Leestrup nær Tappernøje.

You dream it, we build it

Design selv dit plankebord

  • Unikke træborde efter dine mål
  • Eksklusivt dansk design
  • Suveræn kvalitet og finish

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Spiseborde

Drømmer du om et planke spisebord? Så kan LB Plankeborde fremstille det et plankebord 100% efter dine ønsker. Vi laver planke spiseborde i eg, elm, valnød, ask og Douglas. Vælg selv det understel som du bedst kan lide blandt alle vores understel.

Sofabord

Få et rustikt planke sofabord i eg, elm, valnød, ask eller Douglas træ. Vi anbefaler ovntørret træ til indendørs borde og lufttørret træ til terrasser og haveborde. Sammensæt et planke sofabord 100% efter dine ønsker!

Haveborde

Vi kan også lave haveborde med planker. Et plankeborde i haven giver et rigtig flot udtryk og du kan sammensætte bordet som du ønsker. Vælg en bordplade i eg, elm, valnød, ask eller douglas samt et valgfrit understel. Vælg et bord i “standardmål” eller få et bord efter specialmål.

Få et nyt plankebord i suveræn kvalitet

Hos Snedker Lasse Bach og LB Plankeborde kan du få bygget et helt unikt plankebord i stilren og høj kvalitet. Vi laver rustikke spiseborde, haveborde og sofaborde til kvalitetsbevidste kunder på hele Sjælland. Du kan enten hente bordet i vores showroom i Leestrup nær Tappernøje eller få det leveret hjem til dig efter aftale.

Hos os har du mulighed for at designe den løsning, der passer bedst til din bolig – en central del af processen er derfor at lytte til DINE ønsker og behov.

Vi producerer selv bordene på vores snedkerværksted, hvor vi går til hånde med de rette værktøjer. Alt bliver lavet fra bunden med stor forkærlighed til vores fag og respekt for naturens ressourcer.

Plankeborde i eg, elm, valnød, ask og douglas træ

Når du bestiller et plankebord hos os, har du mulighed for at vælge den træsort, som du bedst kan lide eller måske passer bedst til formålet. Vi står selvfølgelig klar med rådgivning!

Vi fremstiller borde i eg, elm, valnød, ask og Douglas træ. Vi anbefaler altid at bruge ovntørret træ til sofaborde og indendørs spiseborde, og lufttøret træ til haveborde og udendørs spiseborde. Hos os bliver et rustikt plankebord altid rettet til inden høvling, så alle overflader er lige, hvor mange plankeborde normalt er ujævne.

Dertil kommer, at du også kan vælge, om det tilhørende understel skal udføres i træ, metal eller et andet materiale. Alt træ kan olieres eller udføres ubehandlet. Vores plankeborde efter mål laves i forskellige størrelser, og altid gerne i den størrelse, du ønsker. Derfor er der altid et plankebord, der passer til dig og det rum det skal stå i. Vælg for eksempel et helt unikt og rustikt plankebord i elm, da der ikke længere er dansk elm tilbage på markedet grundet elmesygen for 10-15 år siden.

Få et nyt plankebord i suveræn kvalitet

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et plankebord efter mål, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne om ALT, ligefra træsort og understel og hvilken løsning der er optimal for dig. Ring på telefon 56 72 56 14 eller kontakt os på e-mail: post@lassebach.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?