LB Plankeborde

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt plankeborde. Vi tilbyder både specialbyggede og færdig designede borde.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Sofaborde specialfremstilles i mange træsorter

Hos LB Plankeborde tilbyder vi specialfremstillede sofaborde af træ, og det kan for eksempel være eg, elm, valnød, ask eller douglas. Du kan vælge imellem forudbestemte mål eller individuelt fremstillede specialmål.

Vælg dit eget unikke sofabord til dagligstuen

​Vi specialfremstiller alle vores sofaborde, men vores standardmål passer til de fleste hjem. Du kan også vælge dine egne mål, hvis du har særlige ønsker og behov. Dermed kan du få et skræddersyet bord til stuen.

Du vælger selv træsorten, og vi er leveringsdygtige af næsten alle træsorter. Det mest populære træ er eg, elm, valnød, ask og douglas. Vi har altid træ liggende, som er tørret gennem i mange år. Dermed kan vi designe og fremstille unikke borde til enhver smag. Du er velkommen til at besøge vores savværk, så du selv kan håndplukke den ønskede træstamme.

Der findes ikke to træer, som er ens. Dermed kan du få dit eget unikke sofabord, som passer helt til dig, din stue og dit hjem.

Vi har endvidere masser af gode ideer til design, men du kan også vælge et bord, som allerede er færdiglavet. Det er hurtigere, og du kan se det færdige resultatet, før du køber.

Kontakt os for at få priser på et specialfremstillet bord

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores specialfremstillede sofaborde. Du kan ringe på telefon 56 72 56 14 eller skrive til os på post@lassebach.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?