LB Plankeborde

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt plankeborde. Vi tilbyder både specialbyggede og færdig designede borde.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Planke spisebord speciallavet og helt unikt

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt planke spisebord på bestilling. Søger du en kompetent snedker i Næstved, Præstø eller Vordingborg, der forstår sig på detaljer og æstetik, er vi et erfarent og yderst professionelt firma, der kan lave et rustikt plankebord til dig på specialmål efter dine behov.

Vælg mellem flere forskellige farver og materialer, hvor du for eksempel kan få et speciallavet bord i elm, som ikke længere findes i de danske skove. Eller hvad med et planke spisebord i valnød med rustik kant? Hos os er dine behov og ønsker i fokus.

Vi arbejder med eg, elm, valnød, ask og Douglas. Oventørret træ bruger vi kun til borde indendørs, og til terrasser laver vi haveborde i lufttøret træ.

Drømmer du om at få designet et flot spisebord i en særlig størrelse, er vi parate til at løfte din opgave.

Flot planke spisebord laves på bestilling

Når du ønsker at bestille et unikt planke spisebord hos os, har du flere træsorter at vælge imellem. Vi har altid træ liggende, som har tørret i mange år, hvilket betyder, at vi designer mange unikke borde ud af til kvalitetsbevidst kunder.

Alle borde er 100% unikke, da der ikke er to træer, der er ens.​

Ønsker du et planke spisebord med rå naturkant, eller skal det være helt lige og velpoleret? Det er helt op til dig, hvordan dit bord skal se ud.

Vi har masser af gode idéer, så forhør dig endelig hos os, hvis du har brug for vejledning. Yderligere har vi flere spiseborde, der er færdiglavet og klar en endnu en glad kunde, som ønsker et speciallavet bord, der kun findes ét af i verden.

Vi laver alle typer planke spiseborde på bestilling, så tag en snak med os om dine muligheder, så finder vi ud af en flot løsning.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi lave dit næste planke spisebord? Hos Snedker Lasse Bach har vi mange års egenhændig erfaring med at bygge helt unikke, og æstetisk smukke planke spiseborde i mange typer træ.

Ønsker du en særlig overfladebehandling, er vi meget imødekommende over for dine krav og behov – og det samme gælder ben og stel. Vi kan med andre ord konstruere og bygge et bord præcis, som du vil have det.

Få et uforpligtende tilbud på dit bord. Ring på telefon 56 72 56 14 eller på e-mail: post@lassebach.dk

Har du spørgsmål?