Fredede bygninger

Vi har 30 års erfaring med at fremstille håndlavede vinduer og døre på vores værksted i Leestrup. Derfor har vi den fornødne viden i at producere nye dør- og vindueselementer til fredede bygninger.

Vinduer og døre til fredede bygninger

Vi producerer udelukkende elementer i træ og kan lave 100% 1:1 kopier af eksisterende elementer.

​Hos Lasse Bach leverer vi rådgivning, opmåling, fremstilling samt montering ved køb af nye vinduer og døre til fredede ejendomme. Vi har eksisteret siden 1985 og har altså mange års erfaring i branchen. Gennem årene har vi udviklet forretningen og færdighederne med de nyeste teknikker.

Vores kerneværdier er at levere den bedste service og kvalitet

Det har fra første dag været kvalitet, der har været nøgleordet i produktionen. Det er den væsentligste faktor ved køb af døre og vinduer, hvilket vore kunder, private såvel som håndværkere, har erfaret igennem årene.

Bor du i et bevaringsværdigt hus eller administrere du en fredet bygning? Så kan vi hjælpe dig med overholde de særlige krav, man skal følge når man renoverer dette. Vi hjælper dig med at bibeholde de fine detaljer på bygningen, så det bibeholder sit oprindelige og historiske udtryk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Specialløsninger til fredede bygninger

Grundet vores store erfaring, kan vi leverer og monterer en række forskellige løsninger, som alle overholder de gældende krav, man skal følge når man renoverer bevaringsværdige og fredede bygninger. Hos Lasse Bach tilbyder vi hjælp til løsninger inden for blandt andet:

  • Døre
  • Porte
  • Større vinduespartier
  • Facadebeklædning
  • Og meget mere

Få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Ønsker du at høre mere om vores kompetencer eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre til bevaringsværdige huse og fredede bygninger? Så kan du ringe til os på telefon 56 72 56 14​ eller sende en mail til os på post@lassebach.dk. Så hjælper vi dig med grundig rådgivning.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?