Overvejer du at skifte til forsatsvinduer? Så får du lyd- og varmeisolerende vinduer, der er optimale til fredede og bevaringsværdige bygninger og etageejendomme i Københavnsområdet.

​​Vi er typisk 10% billigere end vores konkurrenter. Hos LB Døre og vinduer tegner, fremstiller, leverer og monterer vi dine forsatsvinduer. HUSK at du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen. Vi sørger selvfølgelig for information om dette.

Her på siden kan du se et lille udpluk af de forsatsvinduer, som vi har produceret. Siden bliver løbende opdateret.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af nye forsatsvinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller udfylde kontaktformularen her på siden.​ Så tegner og fremstiller vi det gerne.

Du vælger selv om du vil montere dine forsatsvinduer selv eller om vi skal montere dem for dig.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Gina Neitrup12. november 2017

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Louise Saksenborg18. april 2017

Kontakt os