Varmeisolerende forsatsvinduer

Undgå kuldebroer og energispild

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk venligst at udfylde de ønskede mål.

Hvorfor vælge forsatsvinduer?

Der findes en række fordele ved at vælge at få installeret nye varmeisolerende forsatsvinduer i din bolig. Du vil blandt andet opleve at:

  • Spar penge på varmeregningen

  • Hold bedre på varmen

  • Få et bedre indeklima

  • Billigere end at udskifte hele vinduet

Næsten uanset hvilke vinduer du har, kan du forbedre isoleringsevnen og spare penge på varmeregningen ved at få monteret et forsatsvindue. Med er forsatsvindue er det nemlig ikke nødvendigt at skulle udskifte hele vinduet, da det ekstra lag vil give dit vindue en bedre isoleringsevne.

Et forsatsvindue er typisk billigere end at udskifte dine eksisterende vinduerne, og bevarer samtidigt husets oprindelige udseende. Du kan montere en forsatsramme med termo-, lydglas eller energiglas direkte på vinduesrammen, hvilket betyder at forsatsvinduet kan åbne uafhængigt af det oprindelige vindue.

Reducér din varmeregning med varmeisolerende forsatsvinduer

Forsatsvinduer er effektivt mod både varmetab og støj. Med nye energimærkede forsatsvinduer er besparelsen på varmeregningen noget der kan mærkes på budgettet. Der findes der mange typer af forsatsvinduer, som alle opfylder forskellige behov. Forsatsrammer med energiruder er eksempelvis den mest energieffektive løsning, hvis du ønsker et varmeisolerende forsatsvindue.

Få et skræddersyet tilbud på varmeisolerende forsatsvinduer

Ønsker du at spare penge på varmeregningen, eller du blot træt af der trækker kold luft ind ved vinduerne i din bolig, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi tilbyder forsatsvinduer skræddersyet efter mål og kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Kontakt os på telefon 56 72 56 14 eller send os en mail på post@lassebach.dk. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?