Plankeborde efter mål

Hos Snedker Lasse Bach er vi specialister i at designe og bygge et helt unikt plankeborde. Vi tilbyder både specialbyggede og færdig designede borde.

Plankebord efter mål

Hos LB Plankeborde er vi eksperter i, at skabe smukke, unikke plankeborde på bestilling. Vores træ kommer fra eget savværk, og vi kan derfor stå inde for hele produktionen fra start til slut. Vi kan skære en lang række træsorter, i alle størrelser, når du bestiller plankebord efter mål. Plankeborde findes i mange forskellige størrelser og udseende. Det vigtigste element er bordpladen, som kan have et rustikt eller et moderne udtryk. Vi skaber spiseborde efter mål i netop den træsort du ønsker. Vi leverer gerne dit bord med påmonterede ben, men giver dig også muligheden for blot at købe de planker du skal bruge, til dit projekt med at lave et plankebord efter mål. Vi leverer altid et produkt af højeste kvalitet, udført med exceptionelt håndværk. Du har nu også muligheden for at designe dit helt eget unikke spisebord efter mål.

Vores mest populære træsorter til plankeborde efter mål er:

  • Eg
  • Ask
  • Valnød
  • Douglas gran
  • Elm

Unikt bord med smukt finish

Vi går ikke på kompromis med vores høje kvalitet, hverken på savværket eller i forbindelse med det efterfølgende håndværk hos snedkeren. Vores lak er af bedste kvalitet, som sikrer et flot og stilrent resultat, samt beskytter og bevarer træet i mange år. Den naturlige og smukke overflade på bordpladen suppleres af et smukt understel med ben i den højde du ønsker. Vi skaber det plankebord du drømmer om, baseret på dine valg. Plankeborde er yderst populære som sofabord eller spisebord efter mål. Vores kompromisløse tilgang til vores produkter betyder, at vi har skabt utallige smukke borde og glade kunder, når de har valgt vores spisebord efter mål.

Få et tilbud på plankebord efter mål

Indtast blot dine mål i vores formular her, så får du et tilbud på et eksklusivt, dansk plankebord efter mål. Kontakt os hvis du vil have et tilbud på dit helt eget unikke plankebord. Ring til os på 56 72 56 14 eller send en mail til post@lassebach.dk. Sammen kan vi finde dit helt nye plankebord efter mål.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?