FAKTA OM ENKELTGLASVINDUER

Et enkeltglasvindue fremstilles – som navnet fortæller – med 1 glas. Enkeltglasrammen er 34mm tyk, og med 3mm kittet glas.

Rammen er tappet og slidset sammen, uden rundinger i samlingerne. Der er ingen tætningslister i rammen eller karmen. Karmen har 36 mm fals, uden rundinger dog brækket på kanterne, for bedre vedhæftning af malingen. Rammen udføres med en radius 8 kvartstaf som er trukket 2mm ind begge veje.

​Vinduet fastholdes i lukket position med anverfer, og i åben position med en stormkrog. Vinduet er beslået udvendig med hjørnebåndsbeslag samt rumpestabler. Profilen på rammen kan udføres efter ønske. Vinduet udføres med 3mm glas, men kan bestilles med andre typer glas.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD PÅ ENKELTGLASVINDUER

Kig gerne vores standardtyper igennem herunder. Finder du ikke den type du søger, så kontakt os. Så tegner vi og fremstiller gerne et enkeltglasvindue på mål til dig. Ring på telefon 56 72 56 14 eller send en mail til post@lassebach.dk.

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hold musen over billederne for at se produktnavn og beskrivelse.

Håndværker garanti

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Avatar placeholder dame

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Avatar placeholder dame
© Copyright - LB - Døre og Vinduer ApS - Sitemap