Gammeldags enkeltglasvinduer på mål – leveres i hele Danmark

Skal du bruge gammeldags enkeltglasvinduer som fremstilles på mål, er LB – Døre og Vinduer klar til at hjælpe dig. Vi har 30 års erfaring med at tegne og fremstille unikke enkeltglasvinduer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Husk venligst at udfylde de ønskede mål.

Fakta om enkeltglasvinduer

Et enkeltglasvindue fremstilles – som navnet fortæller – med 1 glas. Enkeltglasrammen er 34mm tyk, og med 3mm kittet glas.

Rammen er tappet og slidset sammen, uden rundinger i samlingerne. Der er ingen tætningslister i rammen eller karmen. Karmen har 36 mm fals, uden rundinger dog brækket på kanterne, for bedre vedhæftning af malingen. Rammen udføres med en radius 8 kvartstaf som er trukket 2mm ind begge veje.

​Vinduet fastholdes i lukket position med anverfer, og i åben position med en stormkrog. Vinduet er beslået udvendig med hjørnebåndsbeslag samt rumpestabler. Profilen på rammen kan udføres efter ønske. Vinduet udføres med 3mm glas, men kan bestilles med andre typer glas.

Kontakt os og få et tilbud på enkeltglasvinduer

Kig gerne vores standardtyper igennem herunder. Finder du ikke den type du søger, så kontakt os. Så tegner vi og fremstiller gerne et enkeltglasvindue på mål til dig. Ring på telefon 56 72 56 14 eller send en mail til post@lassebach.dk.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?