Få inspiration til dine nye vinduer

Vi producerer, leverer og monterer vinduer til private og erhverv. Her på siden kan du set udpluk af vores tidligere produktioner.

Skal du have nye vinduer?

Overvejer du at skifte få nye vinduer i boligen? Så har vi samlet en række af vores produktioner her på siden, så du kan få inspiration og vælge den løsning der tiltaler dig mest. Vi laver de fleste typer vinduer, bl.a.:

Med nye vinduer kan du både forbedre boligens indeklima, samt spare penge på varmeregningen. ​​Vi er typisk 10% billigere end vores konkurrenter. Hos LB Døre og vinduer tegner, fremstiller, leverer og monterer vi dine forsatsvinduer. HUSK at du kan få håndværkerfradrag på arbejdslønnen. Vi sørger selvfølgelig for information om dette. Ønsker du et uforpligtende tilbud på fremstilling og montering af nye vinduer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 eller udfylde kontaktformularen her på siden.​ Så tegner og fremstiller vi det gerne.

Du vælger selv om du vil montere dine forsatsvinduer selv eller om vi skal montere dem for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?