Forsatsvinduer efter mål er vores spidskompetence

Vi producerer altid skræddersyet løsninger til vores kunder. Kontakt os i dag og få grundig rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Forsatsvinduer

Det er et populært valg at sætte forsatsvinduer på eksisterende vinduer. Det er blandt andet med til at skabe bedre isolering mod lyd og kulde. På vores side kan du se flere af de almindelige layouts på vinduer. Vi fremstiller alle disse typer vinduer på bestilling og benytter dygtige fagfolk med mange års erfaring med produktion af forsatsvinduer efter mål. Efter en nøjagtig opmåling tegnes vinduerne. Efterfølgende sendes de i produktion og kort efter modtager du dine forsatsvinduer af ensartet høj kvalitet, helt uden kompromiser. Vores professionelle håndværkere monterer også gerne vinduerne i din bolig. Så er du sikker på at have et langvarigt resultat, som du kan være glad for i mange år.

Spar penge på din varmregning

Termoruder kan med fordel tilvælges til dine nye forsatsvinduer efter mål. Termoruderne vil skabe en barriere mellem vinterens kulde og dine opholdsrum eller soveværelser. Dette vil have en positiv effekt på din varmeregning, da utætte vinduer ofte er kilden til høje varmeregninger i mange lejligheder i København.

Ved montering af forsatsvinduer vil du kunne få håndværkerfradrag for arbejdslønnen. Mange oplever altså at forsatsvinduer efter mål, er en effektiv måde at slippe for træk fra vinduerne. De kan med fordel benyttes i samtlige af boligens rum. Forsatsvinduerne vil også være med til at lydisolere boligen. Så slipper du for støj nede fra gaden.

Ring til os og få forsatsvinduer efter mål

Hvis du kunne tænke dig de mange fordele ved forsatsvinduer, kan du udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi straks tilbage til dig. Vi kan også kontaktes på 56 72 56 14. Så kan vi rådgive dig til at vælge den helt rigtige løsning, fremstillet i branchens bedste materialer af dygtige håndværkere.

Vi er leveringsdygtige i æstetisk smukke vinduer med den type glas du ønsker. På den måde kan smukke, gamle vinduer opnå alle kvaliteterne fra moderne ruder.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?