Hvad koster forsatsvinduer?

Prisen på vinduer afhænger meget af dine ønsker og mål. Kontakt os og få grundig rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Prisen på forsatsvinduer

Priserne på forsatsvinduer varierer. Det hele afhænger af målene på vinduerne og valget af glas. Vinduerne er populære til etageejendomme, i blandt andet København, fordi ruden er lydisolerende. Der er mulighed for at tilvælge lydisolerende termoruder, så lejlighederne isoleres langt bedre. Hvis du tænker “hvad koster forsatsvinduer?”, skal du huske at du potentielt kan spare penge på varmeregningen ved at vælge termoruder. Så vil forsatsvinduet forhindrer kulde i at trænge ind til den inderste rude og derfra videre ind i boligen Samtidig undgår du støj fra vej og omkringliggende barer, restauranter eller lignende.

Forsatsvinduer monteres indvendigt på gamle eller nye vinduer og bliver derfor et ekstra lag mod støj og kulde.

Produktion af de helt rigtige vinduer

Vi skræddersyr de helt rigtige forsatsvinduer til din bolig ud fra nøjagtige opmålinger. Vores priser er generelt 10% lavere end hos andre leverandører af forsatsvinduer. Vi giver dig gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på forsatsvinduer til netop dine vinduer.

Vinduer findes i mange udformninger, og derfor har vi en række standardtyper af forsatsvinduer, som selvfølgelig tilpasses helt nøjagtigt til netop dine vinduer.

Vi måler, producerer og monterer selv vores vinduer. Dette har vi gjort i årevis og har derfor udviklet omfattende ekspertise på området. Vi leverer derfor kun vinduesløsninger i exceptionel kvalitet med lang levetid i fokus.

Kontakt os og hør hvad forsatsvinduer til din bolig koster

Vi giver altid gerne et uforpligtende, gratis tilbud på håndlavede forsatsvinduer til dine nuværende vinduer eller i forbindelse med montering af helt nye vinduer i din bolig. Du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe på 56 72 56 14 eller ved udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.​ Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud. Vores dygtige fagfolk fremstiller dine nye forsatsvinduer på bestilling og sikrer den højest mulige kvalitet på alle områder.

Vi varetager også gerne produktionen af vinduerne, hvis du selv vil montere dem efterfølgende. Vi hjælper selvfølgelig gerne fra start til slut og går først når du har et perfekt resultat.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?