Savværk

Skal du bruge planker til egne projekter? Vi producere specialfremstillede planker i bl.a. eg, elm, valnød, ask og douglas.

Savværk

Mangler du planker til egne projekter tilbyder vi hos LB-Savværk Specialskåret planker efter dine behov. Alle vores planker er udelukkende korrekt tørret således du sikres træ af højeste kvalitet.

Træsorter

Vi arbejder i Eg, Elm, Valnød, Ask, Douglas eller hvad der nu kan findes på.

Vi bruger udelukkende korrekt tørret træ til vore indendørs borde.​ ​Træ er som bekendt et dejligt materiale at arbejde med, det har nogle pragtfulde strukturer og farver, træ har dog også den egenskab at det ændres i form i forhold til temperatur og fugtighed.

Derfor bruger vi kun ovntørret træ til indendørs bordene. Til terrasse og haveborde bruger vi lufttørret træ. Vi blokskærer selv eg og douglas, og lufttørrer dette til det er klart til at blive brugt som havebord.​

Har du selv et træ i haven pære, eg eller hvad det nu KAN VÆRE, kan du komme med stammen og VI KAN blokskære DENNE til bordplade og understel. Så skal det bare lufttørre, og du har dit helt eget pragtfulde havebord.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Har du spørgsmål?