-->

Hvad koster nye døre og vinduer? Se vores priseksmpler

Hos LB - Døre og Vinduer har vi forsøgt at gøre det nemt at få en fornemmelse af prisen på nye døre og vinduer. Derfor har vi sammensat en række priseksempler på enkeltvise døre og pakkeløsninger med 6 vinduer og 2 facadedøre.

Alle priseksempler er incl. moms og montage. I eksemplerne kan du se hvor meget håndværkerfradraget udgør. Håndværkerfradrag er arbejdsløn, der kan fradrages på selvangivelse iflg. gældende regler (2016+2017 - 12.000,- pr. person over 18 år).​

Fakta om Dør- og vindueselementer

Alle elementer fremstilles i hvidmalet, godkendt og fingersamlet kernefyr. Lavenergi termoglas med varme kanter og hvide alubundglaslister. Vor standard træ dimension, træ profil samt standard beslag. Døre er med 4 hængsler samt 3 punkt lås, greb, cylinder-vridersæt. Ege bundkarm. CE mærkede elementer. Alt produceres i hos os selv i Leestrup.

Montage af nye døre og vinduer

Montage omfatter demontering af eksisterende elementer (stueetage højde), fastgøring, stopning (isolering mellem mur og element), udvendig gummifuge, indvendig acrylfuge.

Kontakt os for opmåling og få et skræddersyet tilbud

Ring til os på 56 72 56 14 eller send en mail på post@lassebach.dk - så kommer vi ud og måler op, så vi kan udforme et skræddersyet tilbud som passer til dit behov.

Se eksempler på vores tidligere arbejde her:

FÅ ET UFORPLIGTENDE
​TILBUD HER!

Udfyld formularen herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt eller ring til os på

 
 
 
 
 

(Udfyld gerne med type nr. samt antal)

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

LB - Døre og Vinduer ApS

Saksholmvej 26, Leestrup

4733 Tappernøje

Telefon: 56 72 56 14

E-mail: .post@lassebach.dk 

CVR: 26915201

LB - Døre og Vinduer ApS
Saksholmvej 26, Leestrup
4733 Tappernøje