-->

Tophængte vinduer

Tophængte vinduer i flere varianter. Hvis typen af det tophængte vindue ikke findes her, er du velkommen til at kontakte os, så tegner og fremstiller vi den gerne.​

TOPHÆNGT VINDUE 111​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 1 glas. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fastholdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue anvendes typisk til parcel/række hus. Samt moderne villaer.

​Tophængt vindue 112

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 2 glas opdelt af en 42mm termo sprosse. Sprossen ved glasset kan også udføres som 20mm pålimet smallsprosse. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

​Tophængt vindue 121

Beskrivelse

Et tophængt vindue med 2 glas opdelt af en 42mm termo sprosse. Sprossen ved glasset kan også udføres som 20mm pålimet smallsprosse. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

​Tophængt vindue 122

Beskrivelse

Et tophængt vindue med 4 glas opdelt af en 42mm termo sprosser. Sprosserne ved glasset kan også udføres som 20mm pålimede smallsprosser. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt som klæder vindue, til Patricia/ murermester villaer.

Tophængt vindue 211​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 1 glas i hver af de 2 rammer. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt til parcel huse, bungalower og huse fra 70erne og frem til i dag.​

Tophængt vindue 212​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 2 glas i hver af de 2 rammer. Glasset er opdelt af en 42mm termo sprosse. Sprossen kan også udføres som 20mm pålimet smallsprosse. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt til parcel huse, bungalower og huse fra 70erne og frem til i dag.​

Tophængt vindue 222​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 4 glas i hver af de 2 rammer. Glasset er opdelt af 42mm termo sprosser, sprosserne ved glasset kan også udføres som 20mm pålimede smallsprosser. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt som klæder vindue, til Patricia/ murermester villaer.​

Tophængt vindue 311​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 1 glas i hver af de 3 rammer. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt til Parcel huse, bungalower og huse fra 70erne og frem til i dag.​

Tophængt vindue 322​

Beskrivelse

​Et tophængt vindue med 4 glas i hver af de 3 rammer. Glasset er opdelt af 42mm termo sprosser, sprosserne ved glasset kan også udføres som 20mm pålimede smallsprosser. Vinduet opretholdes i åben position med en udskyderstang og fast holdes i lukket position med anverfer.

Dette vindue vil egne sig godt som klæder vindue, til Patricia/ murermester villaer.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE
​TILBUD HER!

FORÅRSTILBUD - SPAR 15% PÅ FORSATSVINDUER. Få et 100% skræddersyet tilbud.

 
 
 
 
 

(Udfyld gerne med type nr. samt antal)

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

LB - Døre og Vinduer ApS

Saksholmvej 26, Leestrup

4733 Tappernøje

Telefon: 56 72 56 14

E-mail: .post@lassebach.dk 

CVR: 26915201

LB - Døre og Vinduer ApS
Saksholmvej 26, Leestrup
4733 Tappernøje