Baseret på dine mål og vinduestyper vil give dig en pris på forsatsvinduer til din ejendom. Der er mange fordele ved at montere forsatsvinduer, som et isolerende lag på dine nuværende vinduer. En økonomisk fordel er at du straks vil begynde at spare penge på din varmeregning, da de forhindrer at kulden stråler ind på den inderste rude. Besparelsen kan du så modregne den beregnede pris på forsatsvinduer. Det vil derfor sjældent være den store udgift at få vinduerne monteret.

Rent æstetisk er det muligt for os at fremstille forsatsvinduerne, så de matcher bygningens oprindelige design. Alle vinduer fremstilles af branchens dygtigste håndværkere og efter helt præcise opmålinger. Når du har leveret mål og valgt vinduernes layout, vil vi vende tilbage til dig med en pris på forsatsvinduer.

Lydisolerende vinduer af højeste kvalitet

Din pris på forsatsvinduer varierer afhængigt af mål og antal vinduer, men også af de ruder du vælger. Som standard vil ruderne tilføje et lydisolerende element. De mindsker støjgener fra naboer og vej markant. Hvis du ønsker at tilføje ekstra fordele, kan lydisolerende termoruder tilvælges. Da vil du opleve et langt bedre indeklima og roligere atmosfære i dit hjem. Her kan du nemt få en pris på forsatsvinduer med og uden termoruder.

Kontakt os og få en pris på forsatsvinduer

Vi er altid leveringsdygtige i skræddersyede forsatsvinduer af markedets bedste materialer. Typisk er vores priser mindst 10% lavere end hos andre udbydere i branchen. Du vil altså modtage et tilbud med en yderst attraktiv pris på forsatsvinduer. Vores håndværkere og montører garanterer at du vil være tilfreds med resultatet. Vi gør alt hvad vi kan for at overraske positivt og overgå dine forventninger til kvalitet og godt håndværk.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på 56 72 56 14. Så kan vi tage en snak om den perfekte løsning for dig og din bolig. Udfyld eventuelt også vores kontaktformular her på hjemmesiden. Så vender vi straks tilbage til dig med vores bedste tilbud.

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Håndværker garanti

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Avatar placeholder dame

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Avatar placeholder dame
© Copyright - LB - Døre og Vinduer ApS - Sitemap