-->

Kvalitet

Det har fra første dag været kvalitet, der har været nøgleordet i produktionen. Kvalitet er den væsentligste faktor ved køb af dør- og vindueselementer, hvilket vore kunder, private såvel som håndværkere, har erfaret igennem årene.

Fremstillingen af vores elementer bygger på håndværksmæssige traditioner kombineret med moderne teknik. Resultatet er et kvalitetsprodukt, som med almindelig vedligeholdelse vil kunne holde i mange år. Alle vores produkter er naturligvis CE-mærkede.

Personale

Alt personale er faguddannede med stor ekspertise i fremstilling af buede , skrå, runde samt selvfølgelig retvinklede elementer. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse, som elementer med termoglas, enkeltglas, koblede rammer, forsatsrammer, løse dør og vinduesrammer, revledøre m.m.

Computerstyrede maskiner

Vi anvender computerstyrede maskiner for at opnå elementer i høj kvalitet og til den rigtige pris. Vi følger løbende udviklingen i branchen, og er derfor med fremme for at finde nye materialer, beslag, glas m.m.

Moderne maskiner sikrer præcision. Alle emner bliver lavet på vores egen fabrik på Sydsjælland. Hvilket vores kunder finder betryggende bla. ved at se de færdige produkter i vores udstilling. Og så er det nemt at komme i kontakt med os, både før, under og efter levering.​

Træets kvalitet

Hvert enkelt stykke træ bliver kvalitets kontrolleret af faglært personale. Emnerne bliver nøje udvalgt ud fra hvad de skal bruges til, for at sikre størst mulige kerneandel udvendig. Der tilstræbes fuld kerneandel udvendig dog min. 80%.

Alle emner bliver gået nøje efter for at sikre mulige knaster i at være lukket helt til inden maling.​

Imprægnering, grundmaling og gennemslagsbeskyttelse

Vi imprægnerer vores træ med det miljøvenlige overfladebehandlingssystem ØKO 2, som er et vandbaseret system. I grundmalingen er der fungicider for at sikre emnet bedst muligt. Ved hvidmaling af emner bliver knaster schellakeret, dette mindsker risikoen for knast gennemslag.

Farver til overfladebehandling finder du under Farvekort.​

FÅ ET UFORPLIGTENDE
​TILBUD HER!

Udfyld formularen herunder - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 

(Udfyld gerne med type nr. samt antal)

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

LB - Døre og Vinduer ApS

Saksholmvej 26, Leestrup

4733 Tappernøje

Telefon: 56 72 56 14

E-mail: .post@lassebach.dk 

CVR: 26915201

LB - Døre og Vinduer ApS
Saksholmvej 26, Leestrup
4733 Tappernøje