De holdes sammen med et koblings beslag, som er nemt at åbne når der skal pudses glas. Når beslaget er lukket, er der luft imellem de 2 rammer for at undgå at de dugger. Tætningslisten sidder på den indvendige ramme, sådan at det slutter helt tæt til karmen i lukket position. Vinduet udføres med standard hængsler som passer i overfalsningen.

​Vinduet fastholdes i lukket position med anverfer, og i åben position med en stormkrog. Vinduet udføres med 2*3mm eller 3mm + termo glas. Enkle glas kittes i, termo glas limes i.

​Vinduet kan også udføres med hjørnebåndsbeslag samt rumpestabler. ​Husk at oplyse i hvilken side vinduet skal hængsles.

​Denne vinduestype kan anvendes i alle boliger, kontorer m..m, dog ikke som topstyrede og tophængte vinduer.​

​Hvis typen ikke findes her, er du velkommen til at kontakte os, så tegner og fremstiller vi gerne vinduet.

Hold musen over billederne for at se produktnavn og beskrivelse.

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Kontakt os