FACADEDØRE FREMSTILLES ALTID MED KUNDENS ØNSKER I FOKUS

Her på siden finder du en lang række hoveddøre / facadedøre i forskellige udgaver, som vi kan fremstille i det mål som passer din bolig. Hvis typen af hoveddør / facadedør ikke findes her, er du velkommen til at kontakte os. Så tegner og fremstiller vi den gerne til dig. HUSK at du kan få “håndværkerfradrag” på arbejdslønnen.

Vores facadedøre / hoveddøre laves altid på vores eget værksted i Leestrup og vi bruger de bedste materialer. Vi leverer og monterer også gerne døren for dig i vores primære arbejdsområde nær Næstved, Vordingborg og Køge.

FÅ ET TILBUD PÅ EN NY HOVEDDØR

Kig evt. vores facadedøre igennem her på siden og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din nye hoveddør. Ring på telefon 56 72 56 14 eller skriv til post@lassebach.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Renovering af facadedøre

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eksempler på facadedøre som vi har produceret

Vælg mellem disse dørtyper. Hold musen over billederne for at se produktnavn og beskrivelse.

Håndværker garanti

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Avatar placeholder dame

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Avatar placeholder dame
© Copyright - LB - Døre og Vinduer ApS - Sitemap