Vi har stor erfaring med særopgaver af denne type og vi hjælper gerne med at fortælle om mulighederne.

Her på siden finder du dobbeltdøre i forskellige udgaver. Hvis typen af dobbeltdør ikke findes her, er du velkommen til at kontakte os, så tegner og fremstiller vi den gerne.​ Se også et eksempel på en dobbeltdør som vi tidligere har fremstillet for en glad kunde.

INDHENT TILBUD PÅ EN NY DOBBELTDØR

Ønsker du en uforpligtende samtale om hvordan din nye dobbeltdør kan se ud? Så kontakt LB – Døre og Vinduer på telefon 56 72 56 14 eller send en mail til os på post@lassebach.dk. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Dobbeltdøre

Få et uforpligtende tilbud her!

Udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hold musen over billederne for at se produktnavn og beskrivelse.

Håndværker garanti

Vælg en håndværker med garanti

Så er du i trygge hænder

Ved at vælge en håndværker med Håndværkergaranti er du sikret et sikkerhedsnet, som hjælper dig, såfremt du oplever fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Håndværkergaranti dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. sag – også selvom virksomheden, der har udført arbejdet, går konkurs.

Vi samler på glade kunder

Læs hvad vores kunder siger om os

Vores gamle udestue blev udskiftet og forvandlet til en smuk integreret del af vores hus i Rønnede – i mahogni – som resten af husets vinduer.

Alt udskiftet af LB Døre & Vinduer. Lokal kvalitet

Avatar placeholder dame

Vores nu 87 år gamle vinduer i vores 87 år gamle amtsforvalterbolig, er netop blevet skiftet ud med nye i nøjagtig samme stil, udarbejdet af LB Døre & Vinduer – en helt igennem fantastisk forvandling! Giver hermed min varmeste anbefaling.

Avatar placeholder dame
© Copyright - LB - Døre og Vinduer ApS - Sitemap