Design selv dine nye udendørs og indendørs træmøbler

Hos LB Plankeborde har du mulighed for selv at designe dine møbler. Det drejer sig især om bordplader og understel, men vi laver også andre træmøbler. Vi arbejder især med eg, elm, valnød, ask og douglas, men det kan også være andre træsorter. Desuden laver vi gerne understel af stål, og det kan også være træ eller en kombination af træ og stål.

Sammensæt selv bordplader med understel

​Vi har samlet forskellige former for bordplader og understel her på siden. Du kan sammensætte disse på utallige måder, men du kan også bruge det som inspiration. Det kan være, at du er glad for designet på en bordplade her på siden, men ønsker en anden træsort eller en anden overfladebehandling. Du kan også selv medtage det ønskede træ, eller måske har du allerede en bordplade, som skal have nyt understel, eller måske har du et understel, hvor bordpladen skal udskiftes.

Du kan også vælge træ blandt vores mange træstammer på vores eget savværk. Vi har altid masser træ på lager, som har ligget til tørre i mange år. Det betyder, at træet er klar til brug. Vi benytter ovntørret træ til indendørs brug, og vi bruger lufttørret træ til havemøbler og lignende udenfor. Vi råder og vejleder gerne om design samt valg af træsorter og overfladebehandling.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 56 72 56 14 for at få en nærmere drøftelse. Eller du kan sende en e-mail til post@lassebach.dk.

KAMPAGNETILBUD LIGE NU

Lige nu kan du få nedenstående plankebord i egetræ:
85*200 cm  i eg  med 2 planker og runde ben til

Kampagnepris inkl. moms kr. 12.500,-  ab.fabrik
Normalpris for bordet er 15.625 (Spar 20%)
Vælg også U-stålben mod et tillæg på 1000 kr.